RSS FeedsWatford vecht rode kaart Zeegelaar aan (Sport1 Voetbal)

11 december 2017 13:48:54

Watford vecht rode kaart Zeegelaar aan (Sport1 Voetbal)

De Engelse club Watford legt zich niet zomaar neer bij een schorsing van Marvin Zeegelaar. De nummer negen van de Premier League liet maandag weten de rode kaart die de Nederlandse verdediger zaterdag tegen Burnley kreeg te gaan aanvechten. Zeegelaar werd op Turf Moor een paar minuten voor rust van het veld gestuurd voor een tackle op Steven Defour. Kort daarna maakte Scott Arfield namens Burnley het enige doelpunt van de wedstrijd (1-0). `Het was heel, heel zwaar bestraft door de scheidsrechter`, mopperde trainer Marco Silva. `Ik heb de beelden heel vaak teruggekeken, maar voor mij was dit geen rode kaart. Het had grote invloed op de wedstrijd. De scheidsrechter wilde er niet met me over praten, ik heb geen idee waarom.` Voor Zeegelaar, sinds kort basisspeler bij Watford, dreigt een schorsing van drie wedstrijden.

30 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Robben op zijn hoede voor Besiktas (Sport1 Voetbal)
Topteams ontlopen elkaar in Europa League (Goal.com)