RSS FeedsAjax verkleint gat met PSV tot 7 punten (Metronieuws Sport)

11 december 2017 10:12:17

Ajax verkleint gat met PSV tot 7 punten (Metronieuws Sport)

Ajax heeft zondag een ruime overwinning geboekt op PSV. In een wedstrijd waarin de Amsterdammers eigenlijk 90 minuten de betere waren, werd het 3-0 voor de thuisploeg. In de eerste helft had Ajax al een overwicht, maar hielden de Eindhovense bezoekers nog relatief eenvoudig stand. De enige kans voor de Amsterdammers was voor Kasper Dolberg, maar zijn kopbal ging over. Aan de andere kant leek Jurgen Locadia op André Onana af te kunnen, maar hij ging met een blessure neer.   Overwicht beloond In de tweede helft werd het overwicht van Ajax toch beloond: na iets meer dan een uur schoot David Neres met een geplaatste uithaal de 1-0 binnen. Slechts drie minuten later maakte Lasse Schöne er 2-0 van en Donny van de Beek zette in de 72ste minuut de eindstand op het bord: 3-0. Lees ook: Ajax geeft angstig PSV een pak slaag Het gat tussen Ajax en PSV bedraagt nu nog zeven punten.

30 viewsCategorie: Sport

Wéér nieuwe naam voor wielerploeg Orica (Telesport)
Hartverscheurende beelden gepeste jongen gaan viral (Metronieuws Sport)