RSS FeedsVan Ginkel: niet scherp bij doelpunten (Sport1 Voetbal)

10 december 2017 19:52:05

Van Ginkel: niet scherp bij doelpunten (Sport1 Voetbal)

PSV werd zondag afgetroefd door Ajax en was in de ArenA niet bij machte om zich terug te knokken nadat de Amsterdammers op voorsprong waren gekomen. `Zij winnen verdiend`, liet PSV-aanvoerder Marco van Ginkel bij FOX Sports weten na de 3-0-nederlaag. De koploper toonde in de eerste helft weinig initiatief en kregen geen grip op de speelwijze van Ajax, erkende Van Ginkel. `In de eerste helft hadden we de bal niet. We probeerden wel in de counter gevaarlijk te zijn`, zei hij. `In de tweede helft probeerden we meer van achteruit op te bouwen, maar we waren niet helemaal scherp bij die doelpunten.` Nadat Ajax op 2-0 was gekomen, creƫerden de Eindhovenaren wel enkele kansen. `We toonden wat meer lef en dan zie je dat we ook af en toe gevaarlijk werden`, zei Van Ginkel. `Maar hij ging er niet in.`

37 viewsCategorie: Sport > Voetbal

De Jong: PSV zakte heel ver terug (Sport1 Voetbal)
Live meepraten in de La Liga: Villarreal - Barcelona (Voetbalzone)