RSS FeedsGiroud redt punt voor Arsenal bij Southampton (Sport1 Voetbal)

10 december 2017 15:18:08

Giroud redt punt voor Arsenal bij Southampton (Sport1 Voetbal)

Olivier Giroud heeft zondag op de valreep een nederlaag van Arsenal voorkomen. De Franse spits, die twintig minuten voor tijd in het veld was gekomen voor landgenoot Alexandre Lacazette, trok in de uitwedstrijd tegen Southampton vlak voor tijd de stand gelijk: 1-1. De thuisploeg stond bijna de hele wedstrijd aan de leiding door een vroeg doelpunt na twee minuten spelen van Charlie Austin. Met Virgil van Dijk centraal achterin hield Southampton lang stand. De verdediger van het Nederlands elftal kon in de 88e minuut echter niet voorkomen dat Giroud op aangeven van Alexis Sánchez de gelijkmaker binnenkopte. Arsenal staat met 29 punten uit zestien wedstrijden op de vijfde plaats in de Premier League, Southampton is met achttien punten de nummer tien.

34 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Update: Ook wedstrijd tussen FC Utrecht en Feyenoord afgelast (Voetbalzone)
Giroud helpt Arsenal aan punt tegen Southampton (Goal.com)