RSS FeedsRoda JC en Groningen gelijk in winters decor (Sport1 Voetbal)

10 december 2017 14:43:44

Roda JC en Groningen gelijk in winters decor (Sport1 Voetbal)

Roda JC heeft de laatste plaats in de eredivisie overgegeven aan FC Twente. De ploeg uit Kerkrade speelde zondag met 2-2 gelijk tegen FC Groningen en kwam daarmee op elf punten, één meer dan de Tukkers die zaterdag verloren van ADO Den Haag. Het duel begon onder winterse omstandigheden, die halverwege de eerste helft zelfs een sneeuwruimpauze noodzakelijk maakten. Op dat moment stond het 1-0 voor de thuisploeg door een doelpunt van Simon Gustafson. Na de onderbreking scoorde de Zweed nogmaals maar bracht Tom van Weert de stand op 2-1. Diezelfde Van Weert benutte na rust een strafschop nadat hij door Adil Auassar naar de grond was geduwd. De aanvoerder van de Limburgers moest met rood naar de kant.

31 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Update: Aftrappen van wedstrijden in Rotterdam en Utrecht uitgesteld (Voetbalzone)
Aftrap in Utrecht ook uitgesteld (Sport1 Voetbal)