RSS FeedsLiverpool dondert uit royale zetel (Sport1 Voetbal)

21 november 2017 23:04:57

Liverpool dondert uit royale zetel (Sport1 Voetbal)

Geen vuiltje aan de lucht voor Liverpool na een helft spelen tegen Sevilla in de Champions League. De ploeg van Jürgen Klopp ging met een 3-0 voorsprong aan de thee, maar kreeg in het tweede bedrijf net zo veel goals om de oren (3-3). ROJIBLANCOS NOG NIET WAKKERDe wedstrijd begon meteen uitstekend voor The Reds. Al na anderhalve minuut spelen werkte Roberto Firmino de bal tegen de touwen. Georginio Wijnaldum kopte de bal na een corner in de voeten van de vrijstaande Braziliaan, die simpel diagonaal kon afwerken. [%fragment id=4456%] IDENTIEK DOELPUNTSevilla had nog op gelijke hoogte kunnen komen, Wissam Ben Yedder krulde na een knappe kap op de paal. Aan de andere kant was het even later wel weer raak. Op identieke wijze aan het eerste doelpunt kwam een corner van Philippe Coutinho via het hoofd van Firmino terecht bij Sadio Mané, die met het hoofd 2-0 maakte. [%fragment id=4457%] NA 30 MINUTEN KLAAR?Firmino leek na een half uur al een einde te maken aan de illusies van Sevilla. De aanvaller mocht simpel afronden vanuit de rebound op de inzet van Mané. Wedstrijd in het slot? Nee. Vroeg in de tweede helft kopte Ben Yedder de eerste Sevilliaanse treffer binnen en na een uur spelen maakte de Fransman het vanaf elf meter weer spannend. [%fragment id=4464%]De 3-1 van Ben Yedder SPANNING IS TERUGLiverpool moest zich in het vervolg van de wedstrijd beperken tot tegenhouden. In blessuretijd ging het alsnog fout. Guido Pizarro kopte Sevilla alsnog naar een punt. Daardoor blijft het spannend in Groep E. Liverpool staat aan kop met 9 punten, Sevilla volgt met 8. Spartak Moskou (6) en Maribor (2) hielden elkaar eerder op de avond op 1-1. [%fragment id=4471%]3-3 van Pizarro in blessuretijd

36 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Real door in CL, Dortmund verliest (Sport1 Voetbal)
Tottenham wint nipt van Borussia Dortmud (Sport1 Voetbal)