RSS FeedsReal door in CL, Dortmund verliest (Sport1 Voetbal)

21 november 2017 23:04:57

Real door in CL, Dortmund verliest (Sport1 Voetbal)

Real Madrid heeft zich dinsdag voor de 22e keer verzekerd van een plek in de knock-outfase van de Champions League. De Spaanse ploeg haalde in Cyprus met 6-0 uit tegen Apoel Nicosia. Real Madrid voegde zich bij Tottenham Hotspur, dat zich met een zege op Borussia Dortmund (1-2) verzekerde van de eerste plek in de poule. De nederlaag van Dortmund betekende weer een tegenvaller voor de geplaagde coach Peter Bosz. Zijn ploeg kwam in de eerste helft nog wel op voorsprong door een doelpunt van Pierre-Emerick Aubameyang, maar Harry Kane maakte na rust gelijk voor de Engelsen. De Zuid-Koreaan Son Heung-min stelde een kwartier voor tijd de overwinning voor de Spurs veilig. Dortmund heeft nog wel zicht op de derde plek in de groep, maar de Duitsers moeten in de laatste wedstrijd op bezoek in Madrid. De Madrilenen waren dinsdag op dreef op Cyprus, al duurde het even voordat Real het krachtsverschil in doelpunten omzette. In de 23e minuut brak Luka Modric de ban. Daarna liep Real snel uit door doelpunten van Karim Benzema (twee) en Nacho. Na rust bracht Cristiano Ronaldo zijn naam ook op het scorebord. Binnen een paar minuten was het twee keer raak.

29 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Napoli rekent af met Shakhtar en vestigt hoop op zege in De Kuip (Voetbalzone)
Liverpool dondert uit royale zetel (Sport1 Voetbal)