RSS FeedsReal Madrid simpel langs APOEL Nicosia (Sport1 Voetbal)

21 november 2017 22:48:53

Real Madrid simpel langs APOEL Nicosia (Sport1 Voetbal)

Real Madrid heeft zich verzekerd van de volgende ronde in de Champions League. Op bezoek bij Apoel Nicosia wonnen de Madrilenen met 6-0. Cristiano Ronaldo en Karim Benzema waren met beide een goal en een assist belangrijk. Door de overwinning zijn Los Blancos niet meer in te halen door het Borussia Dortmund van Peter Bosz. Real had geen kind aan de ploeg van Boy Waterman. Na 23 minuten scoorde Luka Modric met een knap afstandschot de 1-0 binnen. Hij strafte daarmee laconiek verdedigen van Apoel af.  [%fragment id=4458%] Tien minuten voor rust kwam de machine bij Real Madrid op gang. Eerst bleef Karim Benzema rustig oog in oog met keeper Nauzet Perez. Twee minuten later was Nacho Fernández die een bal goed intikte na verlengen van Raphael Varane. Op slag van rust maakte Benzema zijn tweede doelpunt van de avond na goed afleggen van Cristiano Ronaldo.  Benzema met zijn eerste van de avond. [%fragment id=4461%] Nacho is alert na verlengen van Varane. [%fragment id=4462%] Benzema maakt zijn tweede. [%fragment id=4463%] Na rust ging Real Madrid vrolijk verder waarmee het vlak voor de pauze was gestopt: goals maken. Ronaldo had nog niet gescoord en deed dat binnen 10 minuten twee keer. Eerst kopte hij een voorzet van Marcelo binnen. Daarna waren Benzema en hij scherp toen de verdediging hopeloos in de fout ging.  [%fragment id=4467%] [%fragment id=4466%]

29 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Dolberg schiet Ajax naar oefenzege tegen Duits Mönchengladbach (V-bal)
Solide Feyenoord overwintert niet (Sport1 Voetbal)