RSS FeedsBesiktas overwintert voor het eerst in CL (Sport1 Voetbal)

21 november 2017 20:19:19

Besiktas overwintert voor het eerst in CL (Sport1 Voetbal)

Besiktas heeft zich dinsdag voor het eerst geplaatst voor de knock-outfase van de Champions League. De Turkse ploeg van Ryan Babel speelde met 1-1 gelijk tegen Porto. Dat was voldoende om te mogen overwinteren in de hoogste Europese competitie. Porto kwam in de Turkse heksenketel in Istanbul nog wel op voorsprong. De Braziliaan Felipe bracht de Portugezen in de 29e minuut aan de leiding. Vlak voor rust tekende Talisca voor de gelijkmaker namens Besiktas. Na de pauze waren de beste kansen voor de thuisploeg. Babel was dicht bij de 2-1, maar zijn schot kwam op de lat terecht. Niet veel later probeerde Ricardo Quaresma het van afstand, maar zijn poging werd gestopt.

26 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Spartak Moskou geeft zege uit handen (Sport1 Voetbal)
Besiktas poulewinnaar dankzij remise tegen Porto (Goal.com)