RSS FeedsPröpper gelijk tegen Pieters (Sport1 Voetbal)

20 november 2017 23:10:49

Pröpper gelijk tegen Pieters (Sport1 Voetbal)

Middenmoter Brighton & Hove Albion heeft Stoke City drie punten onder zich gehouden.De ploeg van basisspeler Davy Pröpper maakte in de thuiswedstrijd tegen de club van Erik Pieters, die eveneens de gehele wedstrijd speelde, twee keer een achterstand ongedaan: 2-2. Voor Brighton kwamen Pascal Gross, op aangeven van Pröpper, en José Izquierdo tot scoren. Eric Maxim Choupo-Moting en Kurt Zouma brachten in de eerste helft de doelpunten van de bezoekers op hun naam. Peter Crouch kreeg nog een opmerkelijk record in de Premier League op zijn naam. De lange aanvaller van Stoke viel in de 73e minuut in. Dat was zijn 143e invalbeurt op het hoogste niveau in Engeland. Daarmee verbrak de 36-jarige spits het record van Shola Ameobi, die op 142 invalbeurten uitkwam. Ibrahim Afellay en Bruno Martins Indi bleven bij Stoke op de bank.

26 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Toornstra gelooft in overwintering van Feyenoord (V-bal)
Achahbar wil terug naar Feyenoord: `Zeker mijn doel` (Goal.com)