RSS FeedsSeuntjens opnieuw waardevol voor AZ (Sport1 Voetbal)

20 november 2017 22:46:14

Seuntjens opnieuw waardevol voor AZ (Sport1 Voetbal)

Mats Seuntjens heeft binnen amper 24 uur voor de tweede keer een kostbare treffer gemaakt. De 25-jarige middenvelder hielp Jong AZ maandagavond in de thuiswedstrijd tegen Jong Ajax (4-2) aan een late voorsprong. Een dag eerder had hij als invaller de Alkmaarse club in de eredivisie met een doelpunt in de 84e minuut langs Roda JC in Kerkrade geleid (0-1). Jong Ajax kwam door treffers van Noussair Mazraoui en Mateo Cassierra eerst nog wel op voorsprong (0-2). Jeremy Helmer en Tiijani Reijnders brachten de thuisploeg terug in de wedstrijd waarna Seuntjens in de 85e minuut AZ opnieuw op het winnende spoor zette. Levi Garcia bepaalde in de extra tijd de eindstand op 4-2. Koploper NEC, dat vrijdag met 3-1 won van De Graafschap, staat in de Jupiler League nu vier punten los van Jong Ajax, de nummer twee van de ranglijst. Jong PSV won in Eindhoven met 2-0 van Jong FC Utrecht. Sam Lammers en Albert Gudmundsson kwamen tot scoren.

41 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Liverpool zonder Matip in Sevilla (Sport1 Voetbal)
Fraaie assist Pröpper helpt Brighton niet langs Pieters en co (Voetbalzone)