RSS FeedsEerste thuisoverwinning SDVB (Omroep N)

20 november 2017 19:12:47

Eerste thuisoverwinning SDVB (Omroep N)

SDV Barneveld Heeft de eerste thuis overwinning in deze competitie binnen. Er werd met 3-2 gewonen van Hierden. Een zwaar bevochten, maar verdiende zege. Het zou een wedstrijd op het scherpst van de snede worden en dat werd het ook. Hierden wilde koste wat het kost de draad weer oppakken. SDVB wilde ten koste van alles de eerste thuis zege pakken. Na een grote kans van Mark van Oudbroekhuizen en een kopbal van Rob Knul, die van de lijn gehaald werd, was het Knul die de Barnevelders op voorsprong zette. In de 14e minuut wipte hij een voorzet van van Kammen over de doelman binnen.Jelle Vliek dacht de bal weg te koppen, maar werd opzij gebeukt. en el Haddadi dacht een scherpe voorzet te geven. Tot zijn eigen verbazing viel de bal via lat en paal zomaar binnen.Ruano Taribuka mocht bij SDVB zijn debuut maken in de competitie. Dit ging samen met een wijziging in de speelstijl.Acht minuten na de omzettingen lag de 2-1 in het Nu was het Sebastiaan van Kammen, die met een geplaatst schot dan toch de 2-1 mocht scoren. doel. Hierden probeerde met een wanhoopsoffensief alsnog een punt binnen te slepen.Echte kansen leverde dit niet op. Sterker nog, uit een tegenaanval in blessuretijd scoorde van Kammen de beslissende 3-1. Dat de eindstand in de 96e minuut door een eigen goal nog op 3-2 kwam, dat was te laat en alleen interessant voor de statistieken. Johan de Man was veel meer blij dan opgelucht Het hoeft allemaal niet mooi, maar er werd strijd geleverd. dat gaf de doorslag.

59 viewsCategorie: Algemeen > Binnenland > Gelderland

Motorrijder verongelukt bij ongeval in Hall (GelreNieuws.nl)