RSS FeedsInter klimt Juve voorbij naar tweede plek (Sport1 Voetbal)

19 november 2017 23:18:08

Inter klimt Juve voorbij naar tweede plek (Sport1 Voetbal)

Internazionale heeft de tweede pek in de serie A veroverd. De ploeg uit Milaan was met 2-0 te sterk voor Atalanta en passeerde Juventus op de ranglijst. De landskampioen had eerder zondag met 3-2 verloren van Sampdoria. Inter heeft 33 punten, twee minder dan koploper Napoli. In het eigen Stadio Giuseppe Meazza kwam Inter pas in de tweede helft tot scoren. Coach Luciano Spalletti zag Mauro Icardi twee keer scoren in minder dan tien minuten. In de 51ste minuut kopte de Argentijn een vrije trap van Antonio Candreva binnen. Acht minuten later scoorde hij opnieuw met het hoofd uit een voorzet van Danilo D`Ambrosio. Voor Atalanta, waar Hans Hateboer en Marten de Roon de hele wedstrijd speelden, was het de vijfde nederlaag van het seizoen. De ploeg blijft op de elfde plaats staan.

46 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Icardi bezorgt Inter drie belangrijke punten (Goal.com)
VIDEO - WC-papier zorgt voor vertraging in Frankrijk (Goal.com)