RSS FeedsVillarreal laat punten liggen in Bilbao (Sport1 Voetbal)

19 november 2017 22:49:58

Villarreal laat punten liggen in Bilbao (Sport1 Voetbal)

Villarreal heeft twee punten laten liggen bij Athletic Bilbao. De subtopper was sterker dan de thuisploeg, maar maakte de kansen niet af. Het werd 1-1. TRIGUEROS MIS EN RAAKHet begin was goed voor Villarreal. Manu Trigueros mocht na twintig minuten aanleggen voor een strafschop, maar hij faalde vanaf elf meter. Acht minuten later was het wél raak. Trigueros prikte beheerst raak: [%fragment id=4435%] ADURIZ FLIKT HET WEERToch liet Villarreal de overwinning nog liggen. Dan kwam mede door de gelijkmaker van Aritz Aduriz. De goaltjesdief van Athletic kopte fraai binnen in de tweede helft: [%fragment id=4436%] Door het gelijke spel blijft Villarreal zesde in La Liga met 21 punten en een achterstand van 13 op koploper Barcelona. Athletic staat met 12 punten op plek 15.

52 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Internazionale profiteert dankzij Icardi optimaal van uitglijder Juventus (Voetbalzone)
`Milan en Roma op de tribune voor Ajax-middenvelder` (Goal.com)