RSS FeedsCocu: veel te weinig gebracht (Sport1 Voetbal)

19 november 2017 17:24:27

Cocu: veel te weinig gebracht (Sport1 Voetbal)

PSV was zondag in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle onherkenbaar. Dankzij een doelpunt in blessuretijd van Nicolas Isimat-Mirin verliet de koploper Overijssel toch met drie punten: 0-1. `De eerste helft vulden we aardig in. De sterke punten van de tegenstander haalden we er uit. Kort voor rust werd dat minder, qua discipline en het druk zetten op de bal. Die lijn trok zich na rust door`, aldus Phillip Cocu, trainer van PSV. `We waren in de tweede helft overal te laat en waren niet meer in staat om onder de druk uit te komen. Voetballend hebben we veel te weinig gebracht.`

35 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Sneijder verspeelt zege met Nice (Sport1 Voetbal)
Dabo schuldbewust na bizarre eigen goal (Sport1 Voetbal)