RSS FeedsJuventus onderuit bij Sampdoria (Sport1 Voetbal)

19 november 2017 17:20:29

Juventus onderuit bij Sampdoria (Sport1 Voetbal)

Juventus is dit weekeinde achterop geraakt bij Napoli. De koploper in de Italiaanse Serie A won zaterdag met 2-1 van AC Milan, naaste belager Juventus ging een dag later onderuit bij Sampdoria: 3-2. Het verschil tussen beide teams groeide naar vier punten. Trainer Massimiliano Allegri van Juventus had doelman Gianluigi Buffon en verdediger Andrea Barzagli naast zich op de bank gezet. Het tweetal kreeg rust na de ontgoochelende uitschakeling met de Italiaanse ploeg voor het WK tegen Zweden. Ook topschutter Paulo Dybala begon op de bank. Na ruim een uur mocht de Argentijn alsnog het veld in. Even ervoor was Sampdoria door een doelpunt van Duvan Zapata op voorsprong gekomen. Dybala, al goed voor elf treffers, zag het verder misgaan. Lucas Torreira en Gian Marco Ferrari bezorgden Sampdoria een ruime marge met de titelverdediger. In blessuretijd zorgden Gonzalo HiguaĆ­n (strafschop) en Dybala nog voor draaglijke cijfers: 3-2.

46 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Sneijder verspeelt zege met Nice (Sport1 Voetbal)