RSS FeedsFleetwood beste golfer Europese Tour (Sport1 Golf)

19 november 2017 14:08:49

Fleetwood beste golfer Europese Tour (Sport1 Golf)

De Engelse golfer Tommy Fleetwood mag zich de beste speler van de Europese Tour van dit jaar noemen. Hij deed weliswaar niet mee om de eindzege in het slottoernooi in Dubai, maar de gedeelde 21e plaats was voldoende om bovenaan te eindigen in de zogeheten Race to Dubai. Twee golfers konden hem nog van de eindzege afhouden, met landgenoot Justin Rose als gevaarlijkste klant. De olympisch kampioen deed lang mee om de winst in Dubai en had tot diep in de vierde en laatste ronde op de Jemeirah Golf Estates kansen om Fleetwood nog te passeren, maar zijn gedeelde vierde plaats was uiteindelijk niet goed genoeg. De Spanjaard Sergio Garcia had eveneens nog een kleine kans, maar ook hij kwam tekort. Zijn landgenoot Jon Rahm won het laatste toernooi met een totaalscore van 269 slagen, 19 onder par. Joost Luiten speelde een bijrol in Dubai. Hij eindigde na een slotronde van 70 slagen op de 44e plaats met een totaal van 284 slagen (-4).

46 viewsCategorie: Sport > Golf

Fleetwood wint Race to Dubai 2017 (Golf.nl Nieuws)
Rahm wint Tour Championship Fleetwood de bonus en Luiten 44e (Fore Magazine)