RSS FeedsKoppositie ver weg voor Madrilenen (Sport1 Voetbal)

18 november 2017 22:45:51

Koppositie ver weg voor Madrilenen (Sport1 Voetbal)

De allereerste Derbi madrileño in het Estadio Wanda Metropolitano eindigde zoals het begon. Ondanks een wedstrijd met een hoge intensiteit waren Atlético Madrid en Real Madrid niet in staat doelpunten te maken. Het bleef bij 0-0 en daardoor zien beide Madrileense ploegen de koppositie uit het zicht verdwijnen. CORREA FAALT ÉÉN-OP-ÉÉNVooral in de eerste helft ontstond er een levendig duel tussen de twee aartrivalen, hoewel dat niet tot veel echte grote kansen leidde. Ángel Correa was het dichtst bij een doelpunt. De Argentijn schoof al vroeg in de wedstrijd na verdedigende fouten van Marcelo en Raphaël Varane oog in oog met doelman Kiko Casilla voorlangs. [%fragment id=4429%] OP DE NEUSAan de andere kant waren Toni Kroos en Sergio Rames dichtbij een doelpunt. Die laatste hield na zijn kopbal naast een enorme bloedneus over door een trap tegen zijn gezicht van Lucas. De centrumverdediger bleef na rust in de kleedkamer achter met een gebroken neus. BARCELONA EN VALENCIA LACHENIn de slotfase had Jan Oblak nog moeite schoten van Kroos en Cristiano Ronaldo weg te werken, maar het bleef bij 0-0. Daardoor is het gat tussen de twee Madrileense clubs met koploper Barcelona al tien punten. Nummer twee Valencia komt nog in actie en kan het gat vergroten naar zes punten.

40 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Ajax haalt gigantisch hard uit en boekt grootste uitzege ooit (Voetbalzone)
Ajax wint in Breda met enorme cijfers van NAC (Voetbalblog.nl)