RSS FeedsBosz: eerste doelpunt was lachwekkend (Sport1 Voetbal)

17 november 2017 23:58:30

Bosz: eerste doelpunt was lachwekkend (Sport1 Voetbal)

De geplaagde trainer Peter Bosz van Borussia Dortmund wist in de verloren uitwedstrijd tegen VfB Stuttgart (2-1) niet wat hij zag in de vierde minuut. Marc Bartra speelde zó hard terug op zijn uitkomende doelman Roman Bürki, dat er geen redden meer aan was. Voor Chadrac Akolo was het daarna een koud kunstje om de score te openen. `Dat was een lachwekkend doelpunt`, verzuchtte Bosz, die met zijn ploeg uit de laatste vijf competitieduels slechts één punt pakte. `Het is belachelijk hoe wij soms de doelpunten weggeven.` Volgens de oud-coach van Ajax herstelde Dortmund zich goed na die dramatische start. `We speelden eigenlijk best goed tot aan de rust. In de tweede helft was ons spel helaas minder. Dat is teleurstellend. Dit is een zeer pijnlijke nederlaag, maar we geven niet op. We blijven ervoor gaan.` Bosz en zijn ploeg staan dinsdag op eigen veld voor een nieuwe krachtproef. Tottenham Hotspur komt op bezoek in het kader van de Champions League.

44 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Druk op Bosz neemt toe na nieuw debacle (Sport1 Voetbal)
Bosz kan ogen niet geloven: `Dat was een lachwekkend doelpunt´ (Voetbalzone)