RSS FeedsEl Ghazi helpt Lille aan belangrijke zege (Sport1 Voetbal)

17 november 2017 21:14:59

El Ghazi helpt Lille aan belangrijke zege (Sport1 Voetbal)

Lille heeft een belangrijke zege geboekt in de Franse Ligue 1. Mede dankzij twee assists van aanvaller Anwar El Ghazi won de club thuis van subtopper Saint-Etienne met 3-1. Na twintig minuten spelen opende Nicolas Pepe de score op aangeven van El Ghazi die de hele wedstrijd speelde. Beide ploegen gingen rusten met een gelijke stand omdat Jonathan Bamba vlak voor het einde van de eerste helft een strafschop benutte. Na 71 minuten maakte de Braziliaanse middenvelder Thiago Mendes de 2-1. Een minuut voor het einde van de wedstrijd was het weer El Ghazi die de bal afgaf aan de Argentijn Ezequiel Ponce die de eindstand op het scorebord zette. Lille kan de drie punten goed gebruiken. Na twaalf wedstrijden en evenveel punten staat het zestiende.

40 viewsCategorie: Sport > Voetbal

In de wandelgangen: Cristiano Ronaldo ontbreekt bewust in WhatsApp-groep (Voetbalzone)
El Ghazi zorgt voor unicum in carrière en speelt hoofdrol bij Lille (Voetbalzone)