RSS FeedsLens en Babel gelijk met Besiktas (Sport1 Voetbal)

17 november 2017 20:14:53

Lens en Babel gelijk met Besiktas (Sport1 Voetbal)

Besiktas heeft in de thuiswedstrijd tegen subtopper Akhisarspor niet kunnen winnen. De landskampioen bleef steken op 0-0. Daardoor kan koploper Galatasaray bij winst in de uitwedstrijd zaterdag tegen tegen nummer twee Basaksehir een gat van zeven punten slaan met de titelhouder, die voorlopig derde staat. Ricardo Quaresma miste namens Besiktas in de beginfase een strafschop. De bezoekers moesten vanaf de 79e minuut verder met tien man na de tweede gele kaart voor Paulo Henrique (ex-sc Heerenveen). Besiktas kon echter niet profiteren van de numerieke meerderheid. Jeremain Lens werd bij Besiktas in de rust gewisseld. Aanvaller Ryan Babel viel in de 65e minuut in bij de thuisploeg. Ook de ex-Ajacied kon niet tot scoren komen, maar kreeg nog wel de gele kaart. Hij was dinsdagavond nog basisspeler van Oranje in de gewonnen oefeninterland tegen Roemeniƫ in Boekarest (0-3). Bij Akhisarspor werd Marvin Emnes in de 59e minuut gewisseld.

40 viewsCategorie: Sport > Voetbal

`Je had ons vier, de Scandinavische jongens, het groepje Mahi en Idrissi...“ (Voetbalzone)
Beenhakker terug bij Sparta als adviseur (V-bal)