RSS FeedsSock naar halve finale ATP Finals ten koste van Zverev (Telesport Tennis)

17 november 2017 00:16:37

Sock naar halve finale ATP Finals ten koste van Zverev (Telesport Tennis)

Jack Sock is doorgedrongen tot de halve finales van de ATP Finals. Hij was donderdagavond in een spannende strijd om de tweede plaats in de poule te sterk voor Alexander Zverev: 6-4 1-6 6-4. In de beslissende set knokte de Duitser zich terug van en achterstand van 4-1 (4-4). Vervolgens verloor hij twee games op rij van de als achtste geplaatste Sock. De Amerikaan eindigde achter Roger Federer als tweede in de groep. De Zwitser was al zeker van een optreden in de halve finale maar won donderdagmiddag ook zijn laatste groepswedstrijd tegen de Kroaat Marin Cilic: 6-7 (5) 6-4 6-1. Zverev, als derde geplaatst in de O2 Arena van Londen, is uitgeschakeld. Zijn seizoen zit er nu op. In de andere poule heeft Grigor Dimitrov zich al verzekerd van een plaats bij de laatste vier van het eindejaarstoernooi in Londen. Hij neemt het zaterdag in de halve finale op tegen Sock. Federer stuit op de winnaar van de wedstrijd van vrijdag tussen de Oostenrijker Dominic Thiem en Belg David Goffin.

54 viewsCategorie: Sport > Tennis

Daghoroscoop Ram 17 November 2017 (Metronieuws Tennis)
Stress pakjesavond weg door gratis verzekering (Metronieuws Tennis)