RSS FeedsAustralië voor vierde keer op rij naar WK (Sport1 Overig)

15 november 2017 12:31:05

Australië voor vierde keer op rij naar WK (Sport1 Overig)

Australië heeft zich voor de vierde keer op rij gekwalificeerd voor het WK voetbal. De ploeg van bondscoach Ange Postecoglou won woensdag voor ruim 70.000 toeschouwers in Sydney met 3-1 van Honduras. Het eerste duel in de play-off was vorige week in 0-0 geëindigd. Voor de doelpunten was Mile Jedinak verantwoordelijk. De aanvoerder zag in de 54e minuut de bal uit een vrije trap via de Hondurees Maynor Figueroa in het doel verdwijnen en benutte daarna nog twee strafschoppen. In blessuretijd maakte Figueroa er nog 3-1 van. Australïe is het 31e land dat zeker is van WK-deelname. In de nacht van woensdag op donderdag wordt de 32e en laatste deelnemer bekend: Peru en Nieuw-Zeeland strijden om dat laatste ticket.

19 viewsCategorie: Sport

Kromowidjojo pakt goud in Tokio (Sport1 Overig)
Kromowidjojo pakt goud in Tokio (Telesport)