RSS FeedsDuitsland in blessuretijd naast Frankrijk (Sport1 Voetbal)

14 november 2017 23:35:16

Duitsland in blessuretijd naast Frankrijk (Sport1 Voetbal)

Duitsland heeft ook in de oefeninterland tegen Frankrijk genoegen moeten nemen met een gelijkspel. In Keulen eindigde het duel in 2-2. Daarmee kwam de thuisploeg nog goed weg ook. De Duitse gelijkmaker viel in de derde minuut van de extra tijd en kwam op naam van invaller Lars Stindl. Frankrijk, poulewinnaar in de WK-kwalificatiegroep van Nederland, kwam dankzij treffers van Alexandre Lacazette twee keer op voorsprong. Timo Werner bracht in de 56ste minuut de eerste gelijkmaker van Duitsland op zijn naam. De wereldkampioen speelde vrijdag in Londen met 0-0 gelijk tegen Engeland. Frankrijk versloeg op die dag Wales met 2-0.

50 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Lukaku is de nummer 1 van België (Sport1 Voetbal)
Advocaat: `De nieuwe generatie moet nu opstaan` (Goal.com)