RSS FeedsOranje zwaait Advocaat uit met 3-0 winst (Metronieuws Amsterdam)

14 november 2017 22:33:07

Oranje zwaait Advocaat uit met 3-0 winst (Metronieuws Amsterdam)

Het Nederlands elftal heeft dinsdagavond in Boekarest de laatste wedstrijd onder bondscoach Dick Advocaat gewonnen. Oranje won in een vriendschappelijke wedstrijd met 0-3 van RoemeniĆ«. En met die eindstand vierde Advocaat in Boekarest zijn 37e overwinning als bondscoach. Hij beĆ«indigde zijn derde termijn als bondscoach met een primeur. Niemand won zo vaak met de nationale ploeg als Dick Advocaat. Na 47 minuten scoorde Memphis Depay het eerste doelpunt in de wedstrijd. Tien minuten later verdubbelde Ryan Babel de score. Het derde doelpunt werd gemaakt door Luuk de Jong, die na 81 minuten scoorde.  Lees ook: Advocaat na missen WK: Ik heb niet gefaald Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar

26 viewsCategorie: Algemeen > Binnenland > Noord-Holland > Amsterdam

Johnny de Mol onthult naam en geslacht kindje (Metronieuws Amsterdam)
Daghoroscoop Vissen 15 November 2017 (Metronieuws Amsterdam)