RSS FeedsCavani redt Paris Saint-Germain (Sport1 Voetbal)

22 oktober 2017 23:36:32

Cavani redt Paris Saint-Germain (Sport1 Voetbal)

Paris Saint-Germain is ontsnapt aan de eerste nederlaag in de Franse competitie. De ploeg van trainer Unai Emery kwam bij Olympique Marseille in de extra tijd alsnog op gelijke hoogte (2-2). Edinson Cavani scoorde uit een vrije trap. Ploeggenoot Neymar stond toen al niet meer op het veld. De Braziliaan kreeg voor wangedrag in de slotfase twee gele kaarten binnen drie minuten. Florian Thauvin leek in de 78ste minuut het winnende doelpunt voor de thuisploeg te maken. Cavani besliste echter anders. Eerder in het duel kwamen Luiz Gustavo (1-0) en Neymar (1-1) tot scoren. AS Monaco liep twee punten op de koploper uit Parijs in. De Franse kampioen won gisteren met 2-0 van SM Caen. Bij Monaco, waar Terence Kongolo de hele wedstrijd de bank bleef, troffen Keita Baldé Diao en Radamel Falcao doel. De nummer twee heeft nu vier punten minder heeft dan PSG. Memphis Depay scoorde drie keer voor Olympique Lyon in de uitwedstrijd tegen Troyes (0-5). Nice verloor van RC Strasbourg Alsace (1-2). Wesley Sneijder viel na de rust in bij Nice.

57 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Dost scoort drie keer voor Sporting (Sport1 Voetbal)
Feyenoord-fans krijgen pluim van Huntelaar: Het is fantastisch publiek (V-bal)