RSS FeedsReal Madrid maakt geen fout en boekt ruime zege op Eibar (Soccernews.nl)

22 oktober 2017 22:40:53

Real Madrid maakt geen fout en boekt ruime zege op Eibar (Soccernews.nl)

Real Madrid heeft zondagavond geen fout gemaakt in La Liga. De Madrilenen waren in eigen huis met 3-0 te sterk voor Eibar. De Koninklijken kwamen na achttien minuten spelen al op voorsprong door een eigen doelpunt van Paulo Oliveira. Marco Asensio verdubbelde tien minuten later de voorsprong. Vlak voor tijd gooide Marcelo de wedstrijd definitief..

31 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Real op halve kracht langs Eibar (Sport1 Voetbal)
Competitietopscorer bezorgt Lazio tiende overwinning in elf wedstrijden (Voetbalzone)