RSS FeedsAnderlecht verliest op eigen veld (Sport1 Voetbal)

22 oktober 2017 20:28:07

Anderlecht verliest op eigen veld (Sport1 Voetbal)

Anderlecht is onder de nieuwe trainer Hein Vanhaezebrouck ook in de competitie niet langer ongeslagen. De landskampioen ging op eigen veld met 0-1 onderuit tegen Racing Genk, de ploeg van de Nederlandse trainer Albert Stuivenberg. Joseph Aidoo maakte kort na de rust het doelpunt. Vanhaezebrouck debuteerde vorig weekeinde met een zege van 4-3 op KV Mechelen. Daarna ging het in de Champions League voor de eerste keer mis tegen Paris Saint-Germain (0-4). Anderlecht staat na elf duels al twaalf punten achter op Club Brugge, dat eerder op zondag de tiende overwinning van het seizoen boekte. De koploper was op eigen veld met 1-0 net de baas over FC Antwerp. De wedstrijd werd beslist door een doelpunt van Saulo Decarli. Bij Brugge speelden aanvoerder Ruud Vormer en verdediger Stefano Denswil de volle negentig minuten.

22 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Schaars na debacle: dit was voor ons een offday (Soccernews.nl)
Juventus met tien man dik langs Udinese (Sport1 Voetbal)