RSS FeedsTottenham doet Liverpool pijn: 4-1 (Sport1 Voetbal)

22 oktober 2017 19:05:52

Tottenham doet Liverpool pijn: 4-1 (Sport1 Voetbal)

Tottenham Hotspur is in de Engelse voetbalcompetitie op gelijke hoogte gekomen met nummer twee Manchester United. De Londenaren speelden zondag Liverpool met 4-1 weg, en behaalden zo de vierde achtereenvolgende zege in de Premier League. Tottenham en Manchester United hebben vijf punten achterstand op koploper Manchester City. Tottenham nam snel afstand van Liverpool. Na twaalf minuten was het door doelpunten van Harry Kane en Heung-Min Son al 2-0. Mohamed Salah scoorde halverwege de eerste helft tegen, maar Dele Alli zorgde ervoor dat Tottenham met een veilige marge (3-1) ging rusten. Het vierde doelpunt van de Spurs kwam op naam van Kane, die nu topscorer is in Engeland met acht competitiedoelpunten. Georginio Wijnaldum ontbrak wegens een knieblessure bij Liverpool, dat uit de laatste drie competitiewedstrijden maar twee punten haalde.

37 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Vitesse walst over Heerenveen heen in Abe Lenstra (Soccernews.nl)
Mona Lisa met snor en sik levert ruim 6 ton op (Metronieuws Voetbal)