RSS FeedsSpurs overrompelen Liverpool (Sport1 Voetbal)

22 oktober 2017 18:54:35

Spurs overrompelen Liverpool (Sport1 Voetbal)

Tottenham Hotspur heeft weer eens laten zien waarom het tot de titelkandidaten in de Premier League behoort. In eigen huis versloeg de ploeg van Mauricio Pochettino het kwakkelende Liverpool met overtuigende cijfers. De bezoekers gingen met 4-1 de boot in. LIVERPOOL ZOEKGESPEELDTottenham liet Liverpool in de eerste helft vanaf minuut één alle hoeken van Wembley zien. De wedstrijd was amper 5 minuten oud toen goaltjesdief Harry Kane alweer op het scorebord stond. Heung-min Son verdubbelde na elf minuten de score na defensief geklungel bij The Reds. [%fragment id=4100%] VALSE HOOP VOOR REDSLiverpool deed wel nog iets terug. Mohamed Salah maakte de aansluitingstreffer voor de ploeg van Jürgen Klopp. Diep in de blessuretijd van de eerste helft vergrootten The Spurs de marge weer naar twee en konden de plannen van Klopp weer de prullenbak in. Dele Alli volleerde raak. [%fragment id=4103%] TERUG IN DE TOPKane tekende vanuit de rebound voor het laatste doelpunt van de wedstrijd. Het was zijn achtste goal in negen competitiewedstrijden. Hij ziet zijn ploeg na vandaag de tweede plek met Manchester United delen (20 punten). Die ploeg ging gisteren met 2-1 onderuit bij Huddersfield. Liverpool zakt met 13 punten weg in de middenmoot.

32 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Vitesse wint royaal in Heerenveen (Sport1 Voetbal)
Vitesse walst over Heerenveen heen in Abe Lenstra (Soccernews.nl)