RSS FeedsEl Ahmadi heeft begrip voor boze fans (Sport1 Voetbal)

22 oktober 2017 17:14:48

El Ahmadi heeft begrip voor boze fans (Sport1 Voetbal)

Bij een achterstand van 1-4 in de Klassieker tegen Ajax gooide het legioen van landskampioen Feyenoord alle frustraties eruit in De Kuip. `Schaam je kapot`, riepen de boze fans van de tobbende thuisploeg. `Als je op eigen veld met 1-4 verliest heb je alle reden om je te schamen`, erkende aanvoerder Karim El Ahmadi. `Maar ik vond de uitslag wel een beetje geflatteerd.` De Marokkaanse middenvelder gaf op FOX Sports ook ronduit toe dat het niveau van de topper laag was. `Vooral de eerste helft was dramatisch, van beide kanten. Er zat helemaal geen voetbal in. Na de rust hadden we een sterke fase. Nadat we op 1-1 waren gekomen, hadden we naar 2-1 en 3-1 moeten uitlopen. Helaas gebeurde dat niet en verlies je uiteindelijk nog met 1-4. Maar er had voor ons meer in gezeten als we onze kansen in de tweede helft beter hadden benut.`

38 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Veltman: `Ik ga mezelf geen props geven, maar...` (Soccernews.nl)
Van Bronckhorst: mokerslag voor Feyenoord (Sport1 Voetbal)