RSS FeedsAjax beslist slordige klassieker in laatste 20 minuten en verslaat Feyenoord in De Kuip: 1-4 (Volkskrant Sport)

22 oktober 2017 16:52:27

Een paar flitsen van klasse waren voor Ajax genoeg om een van de meest armoedige klassiekers in jaren te winnen. In De Kuip werd het 1-4 voor de Amsterdammers. Klaas-Jan Huntelaar en de invallers Kasper Dolberg (tweemaal) en Siem de Jong scoorden, tussendoor maakte Jens Toornstra gelijk nadat eerder Nicolai Jørgensen voor Feyenoord een strafschop miste. Alle doelpunten vielen na rust. Iets beter h

23 viewsCategorie: Sport

Golfer Thomas slaat na play-off vroeg toe op PGA Tour (FOK! Sport)
Mishandelde pup nu beste vrienden met peuter (Metronieuws Sport)