RSS FeedsGunners leggen hoofd Koeman op hakblok (Sport1 Voetbal)

22 oktober 2017 16:48:02

Gunners leggen hoofd Koeman op hakblok (Sport1 Voetbal)

De positie van Ronald Koeman bij Everton lijkt niet meer te houden. Het alom bekende `You`re getting sacked in the morning!` galmde door Goodison Park na alweer de vijfde verliespartij dit seizoen in de Premier League. De dag begon hoopvol voor The Toffees, maar Arsenal won uiteindelijk met 5-2. ROONEY TOONT WEER EENS ZIJN KLASSEEven leek Everton als herboren. De thuisploeg domineerde het grootste deel van de eerste helft en vocht voor elke meter. Arsenal kreeg enkele grote kansen, maar Wayne Rooney schoot zijn ploeg op prachtige wijze op voorsprong na elf minuten. [%fragment id=4093%] GUNNERS DRAAIEN HET OMDie voorsprong kon Everton niet vasthouden tot de rust. Vijf minuten voor de pauze maakte Nacho Monreal gelijk. Een kleine tien minuten na de thee zorgde Mesut Özil met zijn eerste treffer van het seizoen voor een voorsprong voor Arsenal. De Duitser kopte schitterend raak na een dito voorzet van Alexis Sánchez. [%fragment id=4095%] GUEYE MAG DOUCHENHet was een gevecht op het scherpst van de snede op Goodison Park. Ashley Williams ontsnapte aan zijn tweede gele kaart na gevaarlijk spel. De gastheren kwamen twintig minuten voor tijd alsnog met tien man te staan na de tweede prent van Idrissa Gueye. Even daarna gaf Alexandre Lacazette Everton de definitieve nekslag.  [%fragment id=4096%] DOELPUNTENREGEN IN SLOTVlak voor het eindsignaal vielen de laatste drie doelpunten. Aron Ramsey en Sánchez prikten nog voor Arsenal, terwijl Oumar Niasse nog iets terugdeed namens Everton, dat in de Premier League terug te vinden is op plek 18. Arsenal is terug in de topvijf. The Gunners nemen de vijfde positie over van stadsgenoot Watford. [%fragment id=4097%]Sánchez soleert voor laatste doelpunt

25 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Koeman met Everton nog dieper in problemen (Sport1 Voetbal)
Ajax verslaat Feyenoord met 4-1 in De Kuip (Sport1 Voetbal)