RSS FeedsPSV-trein raast door in Eredivisie (Sport1 Voetbal)

22 oktober 2017 15:14:55

PSV-trein raast door in Eredivisie (Sport1 Voetbal)

PSV heeft in de Eredivisie de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo met 3-0 gewonnen. Voor de Eindhovenaren was het de vijfde overwinning op rij. De koploper heeft nu zes punten meer dan nummer twee PEC Zwolle. Feyenoord en Ajax hebben acht punten achterstand op PSV en komen later vandaag tegen elkaar in actie. Hirving Lozano opende in de achttiende minuut de score en is nu met zeven doelpunten topscorer van de Eredivisie. Marco van Ginkel besliste het duel in de 78ste minuut met de 2-0. In blessuretijd benutte de aanvoerder ook nog een strafschop, zodat Van Ginkel nu op zes doelpunten staat. Bij PSV vielen Gastón Pereiro en Jürgen Locadia in de tweede helft uit met een blessure. Heracles beëindigde het duel met tien man na een rode kaart voor Robin Pröpper. Volgende week moet het team van trainer Phillip Cocu op bezoek bij Vitesse. Donderdag wacht eerst de bekerwedstrijd tegen FC Volendam.

42 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Veel commentaar tijdens Feyenoord - Ajax: Grove fout van de KNVB (Soccernews.nl)
Onana redt Ajax bij deze inzet van Jörgensen (Soccernews.nl)