RSS FeedsADO Den Haag wint ook bij VVV (Sport1 Voetbal)

21 oktober 2017 21:53:22

ADO Den Haag wint ook bij VVV (Sport1 Voetbal)

ADO Den Haag heeft de derde uitwedstrijd op rij gewonnen. De ploeg van coach Alfons Groenendijk was met 2-0 te sterk bij VVV-Venlo. Door de zege passeren de Hagenaars VVV ook op de ranglijst. ADO heeft nu met dertien punten één punt meer dan de Limburgers. VVV was voor de rust het dichtst bij een doelpunt. Al in de zesde minuut zag Lennart Thy zijn schot via de binnenkant van de linkerpaal over de doellijn naar de rechterpaal rollen. Over de lijn ging de bal echter niet. Erik Falkenburg zette de bezoekers na 66 minuten spelen op voorsprong. VVV zocht naar de gelijkmaker, maar kon geen vuist meer maken. In blessuretijd stelde Bjørn Johnsen de zege helemaal veilig met de 2-0.

28 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Lars(18) redt automobiliste uit kanaal in Overijssel (Metronieuws Voetbal)
`Vooraf had ik deze start waarschijnlijk niet kunnen dromen` (Soccernews.nl)