RSS FeedsSouthampton wint dankzij knappe slalom (Sport1 Voetbal)

21 oktober 2017 21:11:16

Southampton wint dankzij knappe slalom (Sport1 Voetbal)

Virgil van Dijk heeft zaterdag met Southampton op het nippertje drie punten gepakt in de thuiswedstrijd tegen West Bromwich Albion. De Marokkaanse invaller Sofiane Boufal maakte vijf minuten voor tijd het enige doelpunt: 1-0. Boufal was kort daarvoor in het veld gekomen voor Dusan Tadic. De Marokkaan kreeg de bal op eigen helft in bezit, dribbelde langs een aantal verdedigers van WBA en maakte zijn prachtige slalom af met een bekeken schot vanaf de rand van het strafschopgebied langs keeper Ben Foster. Van Dijk speelde de hele wedstrijd, Wesley Hoedt bleef op de bank bij de `Saints`. De ploeg van manager Mauricio Pellegrino klom over WBA naar de tiende plaats in de Premier League.

23 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Bayern na rust langs tien man van HSV (Sport1 Voetbal)
Valencia sloopt ook Sevilla (Sport1 Voetbal)