RSS FeedsBayern na rust langs tien man van HSV (Sport1 Voetbal)

21 oktober 2017 21:11:16

Bayern na rust langs tien man van HSV (Sport1 Voetbal)

Bayern München heeft ook de derde wedstrijd met Jupp Heynckes als trainer gewonnen. Na thuiszeges op SC Freiburg (5-0) en Celtic (3-0 in de Champions League) hield Bayern ook drie punten over aan het eerste duel buiten München onder leiding van de opvolger van de ontslagen coach Carlo Ancelotti. Bij Hamburger SV zegevierde Bayern met 1-0. Dat doelpunt viel aan het begin van de tweede helft. Op aangeven van Thomas Müller passeerde Corentin Tolisso in de 52e minuut van dichtbij keeper Christian Mathenia. Bayern had de gehele tweede helft een man meer op het veld staan dan HSV, dat kort voor de pauze middenvelder Gideon Jung met rood kwijtraakte. Arjen Robben was aanvoerder bij Bayern München en deed de hele wedstrijd mee. Bij HSV had verdediger Rick van Drongelen een basisplaats. De oud-Spartaan werd een kwartier voor tijd gewisseld. Bayern kwam dankzij de zege in punten op gelijke hoogte met koploper Borussia Dortmund.

24 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Jones weet hoe belangrijk Feyenoord - Ajax voor de fans is (V-bal)
Southampton wint dankzij knappe slalom (Sport1 Voetbal)