RSS FeedsRicharlison mist opgelegde kansen: `Maar hij heeft iets van Ronaldo´ (Voetbalzone Ajax)

21 oktober 2017 18:20:41

Watford verloor zaterdagmiddag met 4-2 van Chelsea, maar de wedstrijd had ook op een overwinning voor the Hornets uit kunnen draaien. De bezoekers keken na 49 minuten immers tegen een 1-2 voorsprong aan en als Richarlison wat scherper was geweest in de afronding, had hij er na 55 minuten 1-3 van kunnen maken.

65 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > Ajax

SUPERTIP: Gratis Livestream Feyenoord – Ajax (Eredivisie 22-10-2017) (Voetbal4u.com Ajax)
Swart haalt uit naar klagende Ajacied: `Zou niet weten waarvan` (Soccernews.nl Ajax)