RSS FeedsChelsea ontsnapt tegen Watford (Sport1 Voetbal)

21 oktober 2017 15:36:22

Chelsea ontsnapt tegen Watford (Sport1 Voetbal)

Chelsea is goed weggekomen in de Premier League. De ploeg van de bekritiseerde trainer Antonio Conte was ternauwernood met 4-2 te sterk voor Watford. The Blues maakten een achterstand ongedaan en wonnen door een goal in de 87ste minuut. LEKKER BEGINDe voetbalzaterdag kon niet mooier beginnen dan met de goal van Pedro. De Spanjaard plaatste de bal al na 12 minuten prachtig via de binnenkant van de paal in de kruising. Ook Chelsea had zich geen beter begin kunnen wensen, maar dat geluk keerde. Vlak voor rust kwam Watford via Abdoulaye Doucouré op 1-1. Dat was niet onverdiend te noemen. Pedro opende het weekend schitterend:[%fragment id=4066%] MINUTEN VAN RICHARLISONRicharlison kreeg vervolgens een mega kans om The Hornets op voorsprong te zetten. Het ex-doelwit van Ajax lukte het voor open doel toch nog om naast te schieten. Nog geen minuut later gaf de Braziliaan wél de assist voor alsnog de 1-2. Roberto Pereyra maakte het af. Daarna was het weer aan Richarlison om voor open doel naast te koppen. De niet te missen kans van Richarlison:[%fragment id=4069%] INVALLER BATSHUAYI DOE HETEen puntendeling was terecht geweest, maar Chelsea ging alsnog met de overwinning lopen. Michy Batshuayi kopte knap de 2-2 achter Heurelho Gomes en César Azpilicueta tekende 3 minuten voor de winnende. Opnieuw Batshuayi deed er met de 4-2 nog een schepje bovenop. The Blues wippen daardoor over The Hornets heen naar de vierde plek.

45 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Roda JC-icoon Nol Hendriks (80) overleden (SigaarSnor Blogspot)
Barcelona wil in Spaanse Liga blijven (Sport1 Voetbal)