RSS FeedsJong Ajax hard onderuit bij Go Ahead Eagles (Sport1 Voetbal)

20 oktober 2017 22:18:12

Jong Ajax hard onderuit bij Go Ahead Eagles (Sport1 Voetbal)

Go Ahead Eagles heeft Jong Ajax de eerste nederlaag dit seizoen toegebracht in de Jupiler League. In de Adelaarshorst in Deventer werd het 4-1 voor Go Ahead. De Amsterdammers waren nog wel op 0-1 gekomen door de Noorse voetballer Dennis Johnsen, maar de thuisploeg liep nog voor rust uit naar 3-1 via treffers van Sam Hendriks, Joey Suk en Xandro Schenk. Leon de Kogel maakte in de tweede helft de 4-1 voor de Eagles. NEC was de grote winnaar van de tiende speelronde. De Nijmegenaren wonnen met 2-0 bij FC Volendam door doelpunten in de tweede helft van Arnaut Groeneveld en Sven Braken. NEC passeert Fortuna Sittard op de ranglijst. De ploeg van coach Adrie Bogers heeft nu 21 punten, twee minder dan koploper Jong Ajax en één meer dan Fortuna dat thuis niet verder kwam dan 2-2 tegen FC Eindhoven. Volgende week bepalen de drie clubs wie de eerste periodetitel in de Jupiler League pakt.

21 viewsCategorie: Sport > Voetbal

`We zijn in korte tijd een vechtmachine geworden` (Soccernews.nl)
FIFA 18 (E-Divisie) - Koen Weijland vs. Andy van der Meijde (SigaarSnor Blogspot)