RSS FeedsKoeman hekelt scheidsrechter Nijhuis (Sport1 Voetbal)

20 oktober 2017 08:14:10

Koeman hekelt scheidsrechter Nijhuis (Sport1 Voetbal)

LIVERPOOL (ANP/RTR) - Dat de wedstrijd tussen Everton en Olympique Lyon donderdag in de tweede helft steeds onvriendelijk werd, lag voor een groot deel aan scheidsrechter Bas Nijhuis. Dat was de mening van Everton-trainer Ronald Koeman, die zijn ploeg in eigen stadion met 2-1 zag verliezen. `De irritatie bij mijn spelers nam steeds verder toe en volgens mij kwam dat door de scheidsrechter. Hij deed niets aan het theater van sommige spelers van Lyon`, aldus Koeman. Nabil Fekir benutte al in de zesde minuut een strafschop voor de bezoekers uit Frankrijk. Nijhuis gaf in de tweede helft Ashley Williams slechts een gele kaart voor zijn rol in een massale vechtpartij. Uitgerekend die aanvoerder van Everton maakte gelijk. Vervolgens besliste Bertrand Traoré, afgelopen seizoen verhuurd aan Ajax, de wedstrijd met een hakbal. `Wat er precies gebeurde, weet ik niet. Maar ik snap dat mijn spelers gefrustreerd raakten`, zei Koeman over de vechtpartij.

26 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Ajax-fans richten zich tot Keizer: níét meer opstellen (Soccernews.nl)
Giroud maakt wereldgoal: `Hij vertelde mij aan de zijlijn dat hij zou scoren´ (Voetbalzone)