RSS FeedsKoeman zwaarder in de problemen (Sport1 Voetbal)

19 oktober 2017 23:41:59

Koeman zwaarder in de problemen (Sport1 Voetbal)

LIVERPOOL - Trainer Ronald Koeman krijgt Everton maar niet goed aan het voetballen. Hij verloor donderdag met zijn Engelse club ook van Olympique Lyon in de Europa League (1-2). `We veroorzaken al vroeg in de wedstrijd op een stomme manier een strafschop`, zei Koeman. `In de eerste helft speelden we niet goed. In de tweede helft ging het beter maar misten we geluk. Dat is de situatie waar we in zitten.` Everton heeft na drie duels in Europa League niet alleen slechts één punt. In de competitie staat de club slechts zestiende en scoorde het in acht duels maar vijf keer. ` We missen doelpunten`, zei Koeman, die spits Romelu Lukaku zag vertrekken naar Manchester United. `En we hebben niet echt een pure spits gehaald`, zei hij. Koeman mocht wel voor zo`n 150 miljoen euro aan nieuwe spelers verwelkomen. `Maar sommige jongens moeten nog wennen`, weet Koeman. Dat geldt ook voor Davy Klaassen. `Hij speelde zonder vertrouwen. Daarom heb ik hem in de rust gewisseld. Ik wilde hem in bescherming nemen.`

54 viewsCategorie: Sport > Voetbal

VIDEO - Assist van Sneijder kan OGC Nice niet aan zege op Lazio helpen (Voetbalzone)
Mysterie rond blessure Bale: Real Madrid zwijgt als het graf (V-bal)