RSS FeedsTrainer Koeman verliest weer met Everton (Sport1 Voetbal)

19 oktober 2017 23:08:13

Trainer Koeman verliest weer met Everton (Sport1 Voetbal)

Trainer Ronald Koeman krijgt het steeds lastiger bij Everton. Hij zag zijn ploeg voor eigen publiek ook verliezen van Olympique Lyon in de Europa League (1-2). Nabil Fekir benutte al in de zesde minuut een strafschop voor de bezoekers uit Frankrijk. Scheidsrechter Bas Nijhuis wees naar de stip nadat Memphis Depay onderuit was gehaald door Mason Holgate. De Nederlandse arbiter gaf in de tweede helft Ashley Williams slechts een gele kaart voor zijn rol in een massale vechtpartij. Uitgerekend die aanvoerder van Everton maakte gelijk. Vervolgens besliste Bertrand Traoré, afgelopen seizoen door Chelsea verhuurd aan Ajax, de wedstrijd met een hakbal.

36 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Kopzorgen Koeman groeien na heerlijke goal Traoré (Soccernews.nl)
Zevende overwinning op rij in Europa blijft uit voor AC Milan (Voetbalzone)