RSS FeedsOranje-vrouwen winnen mistduel in Oostenrijk (Sport1 Voetbal)

19 oktober 2017 22:36:53

Oranje-vrouwen winnen mistduel in Oostenrijk (Sport1 Voetbal)

De Nederlandse voetbalsters hebben donderdag in een oefenduel in Sankt Pölten Oostenrijk met 2-0 verslagen. Voor de toeschouwers was het duel met name voor de rust moeilijk te volgen vanwege de mist. De Europees kampioen leidde bij rust met 1-0. De ploeg van bondscoach Sarina Wiegman oefende in Oostenrijk ter voorbereiding op de eerste WK-kwalificatiewedstrijd, dinsdag in Groningen tegen Noorwegen. In de dichte mist kon Stefanie van der Gragt in de 26e minuut van dichtbij raak schieten. Kort ervoor en erna hadden de Oostenrijkse vrouwen, halvefinalisten afgelopen zomer op het EK, een keer paal en lat geraakt. Na ruim een uur kwam aanvalster Vivianne Miedema in het veld voor middenveldster Jackie Groenen. Amper tien minuten in het veld maakte Miedema de 2-0. Ze stond op de goede plaats om een schot van Lieke Martens tegen de paal alsnog in een doelpunt om te zetten.

25 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Politie houdt twee verdachten aan voor dood baby (Metronieuws Voetbal)
Castaignos: `Ik zag ook niemand protesteren` (Soccernews.nl)