RSS FeedsChelsea en Roma delen punten in kraker (Sport1 Voetbal)

18 oktober 2017 23:00:20

Chelsea en Roma delen punten in kraker (Sport1 Voetbal)

Chelsea en AS Roma hebben een beiden een punt overgehouden aan het onderlinge duel in de Champions League. In een heerlijke wedstrijd op Stamford Bridge werd het 3-3. AS Roma boog een 2-0 achterstand om in een 3-2 voorsprong, waarna Eden Hazard de thuisploeg langszij kopte. Hoogtepunt was de wereldgoal van Edin Dzeko. Bij Chelsea begon Álvaro Morata verrassend in de basis. De spits raakte twee weken geleden geblesseerd aan zijn hamstring, maar kon zijn opwachting alweer maken. De Spanjaard kreeg ook de eerste kans, maar hij faalde. Aan de andere kant schoot Diego Perotti na een fraaie actie net over. Uiteindelijk was het David Luiz die de ban brak: [%fragment id=4036%] Roma had in de eerste helft het meeste balbezit en kreeg ook kansen, maar het net werd niet gevonden. The Blues waren een stuk effectiever. Eden Hazard schoot een afgeketste bal van Morata binnen. Was de wedstrijd gespeeld? Nee. Aleksandar Kolarov bracht de spanning na een minuut alweer terug: [%fragment id=4041%] WERELDGOALHoogtepunt van de wedstrijd kwam in de tweede helft. Edin Dzeko schatte een geweldige pass van Alessandro Florenzi op waarde en schoot de bal op fenomenale wijze tegen de touwen. Kijk en geniet: [%fragment id=4043%] De honger van Dzeko was nog niet gestild. De BosniĂ«r kopte Roma uit een vrije trap op 3-2. Dat was niet de beslissing. Hazard kopte op zijn beurt Chelsea weer op gelijke hoogte. Door de puntendeling blijven Chelsea en AS Roma op de eerste en tweede plaats in groep C. De ploeg van Antonio Conte heeft 7 punten uit 3 wedstrijden, de Romeinen hebben er 5.  Het andere duel in de poule tussen Qarabag en AtlĂ©tico Madrid eindigde in 0-0. AtlĂ©tico heeft 2 punten, Qarabag 1.

34 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Zakelijk United voorbij Benfica (Sport1 Voetbal)
Messi's honderste zet Barça op goede spoor (Sport1 Voetbal)