RSS FeedsAtlético stelt teleur tegen Qarabag (Sport1 Voetbal)

18 oktober 2017 20:15:05

Atlético stelt teleur tegen Qarabag (Sport1 Voetbal)

Atlético Madrid moet vrezen dat het avontuur in de Champions League al na de groepsfase ophoudt. De finalist van 2014 en 2016 bleef op bezoek bij FK Qarabag steken op een gelijkspel (0-0). KANSENYannick Carrasco en Antoine Griezmann verzuimden Atlético in de eerste helft op voorsprong te schieten in Bakoe, de hoofdstad van Azerbeidzjan. Na rust was de thuisploeg lang gelijkwaardig aan de formatie die zaterdag Barcelona nog knap op 1-1 hield. Dat veranderde toen Qarabag na 75 minuten met tien man verder moest. De Zuid-Afrikaan Dino Ndlovu werd het veld uitgestuurd met een tweede gele kaart. Fernando Torres was in de slotfase nog dicht bij een doelpunt maar kopte de bal over het doel. UITSCHAKELING DREIGTHalverwege de groepsfase heeft Atlético slechts twee punten verzameld. Chelsea (6 punten) en AS Roma (4 punten) staan er beduidend beter voor. Beide ploegen treffen elkaar woensdagavond nog op Stamford Bridge in Londen. Qarabag veroverde het eerste puntje in groep C.

60 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Atlético Madrid bezorgt zichzelf hele koude douche in Baku (Soccernews.nl)
Vernietigend rapport over Feyenoorder: `Zakte door het ijs` (Soccernews.nl)