RSS FeedsPromes blinkt uit bij winnend Spartak Moskou (Sport1 Voetbal)

17 oktober 2017 23:04:26

Promes blinkt uit bij winnend Spartak Moskou (Sport1 Voetbal)

Quincy Promes was dinsdag uitblinker in de wedstrijd tussen Spartak Moskou en Sevilla in de Champions League. De Nederlandse aanvaller nam in de door de Russische landskampioen met 5-1 gewonnen wedstrijd twee doelpunten voor zijn rekening, en ook gaf hij twee assists. Promes kopte de bal, na een snel uitgevoerde counter, in de 18e minuut achter doelman Sergio Rico. In de tweede helft was Promes opnieuw belangrijk, toen hij Lorenzo Melgarejo de gelegenheid gaf om de 2-1 binnen te schieten. De Deense verdediger Simon Kjær nam na een half uur spelen de gelijkmaker van Sevilla voor zijn rekening. Halverwege de tweede helft zorgde aanvoerder Denis Gloesjakov voor de 3-1, en kort daarna maakte Luiz Adriano (na een dieptepass van Promes) de 4-1. Promes nam in de slotminuut de vijfde treffer voor zijn rekening.

39 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Feyenoord verliest ook derde Champions Leagueduel (Metronieuws Voetbal)
Achtste finales verder uit zicht voor Dortmund (Sport1 Voetbal)