RSS FeedsManCity op negen punten na zege op Napoli (Sport1 Voetbal)

17 oktober 2017 22:56:09

ManCity op negen punten na zege op Napoli (Sport1 Voetbal)

Met een sterke eerste helft heeft Manchester City de derde zege in groep F van de Champions League geboekt. In het Etihad Stadium in Manchester won de ploeg van Pep Guardiola met 2-1 van Napoli en gaat zo stevig aan de leiding met negen punten in de groep van Feyenoord. Raheem Sterling zorgde in de negende minuut voor de voorsprong van de thuisploeg. Na een snelle aanval over links benutte Sterling de rebound. Gabriel Jesus maakte er vier minuten later 2-0 van, na een knappe pass van Kevin de Bruyne. Hoewel Napoli nog nauwelijks gevaarlijk was geworden, kreeg het nog voor rust de kans terug in de wedstrijd te komen vanaf elf meter nadat Kyle Walker Raúl Albiol had vastgehouden. Dries Mertens schoot de strafschop echter zwak in en Ederson stopte zijn inzet. In de tweede helft kregen de Italianen opnieuw een strafschop. Amadou Diawara was nu wel trefzeker. Maar verder kwam Napoli niet.

64 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Feyenoord gaat ondanks kansen ten onder (Sport1 Voetbal)
Neonazi komt uit de kast en biecht Joodse komaf op (Metronieuws Voetbal)