RSS FeedsFeyenoord gaat ondanks kansen ten onder (Sport1 Voetbal)

17 oktober 2017 22:56:09

Feyenoord gaat ondanks kansen ten onder (Sport1 Voetbal)

Feyenoord kan Europese overwintering haast vergeten. De Rotterdammers hadden in de eigen Kuip tegen Shakhtar Donetsk alle kansen op minimaal een punt, maar gingen met 2-1 ten onder. Het laatste kwartier stond de kampioen van Nederland zelfs tegen tien man. In de laatste minuut raakte Michiel Kramer nog de paal. FURIEUS BEGINMet Jörgensen in de basis begon Feyenoord furieus aan het duel. Jean-Paul Boëtius had al na 1 minuut moeten scoren. De buitenspeler van de Rotterdammers werd perfect bediend en had de bal vrij voor de keeper voor het inschieten. Hij was iets te gehaast en mikte over. Vlak daarna schoot Jörgensen van een afstandje rakelings naast.  WEER BERGHUISNa 7 minuten was het alsnog al raak. Zoals zo vaak dit seizoen was Steven Berghuis de gevierde man. Andrij Pjatov kon een harde knal van Tonny Vilhena nog keren, maar was kansloos op de kopbal van misschien wel de beste Feyenoorder van dit seizoen.  BERNARD SLAAT DUBBEL TOEDaarna kwam Shakhtar beter in de wedstrijd. Een gelijkmaker hing al een beetje in de lucht en kwam halverwege de eerste helft ook. Bernard omspeelde Brad Jones wel heel simpel en schoof binnen. Feyenoord kwam na rust weer prima uit de startblokken, maar moest opnieuw incasseren. Weer Bernard kopte bij de tweede paal binnen. KAARTENREGENHet ging er ondertussen steeds feller aan toe. In totaal vielen er in de tweede helft acht gele kaarten en een rode. Het laatste kwartier stond Feyenoord tegen tien man. Jaroslav Rakitskiy kreeg zijn tweede geel na vasthouden. Feyenoord drong aan, maar kwam niet tot scoren. Kramer raakte in de slotseconde de paal.  LASTIGE OPDRACHTFeyenoord is nu na 3 wedstrijden nog puntloos. Napoli verloor met 2-1 van Manchester City en staat op slechts 3 punten, maar de Rotterdammers moeten nog uit naar Sicilië. Manchester City met 9 punten en Shakhtar Donetsk met 6 punten voeren de poule aan.

69 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Uitzending Voetbal Inside van 16-10-2017 trekt 625.000 kijkers (SigaarSnor Blogspot)
ManCity op negen punten na zege op Napoli (Sport1 Voetbal)