RSS FeedsExcelsior verrast ADO in Den Haag (Sport1 Voetbal)

15 oktober 2017 19:09:48

Excelsior verrast ADO in Den Haag (Sport1 Voetbal)

Excelsior blijft buiten Rotterdam verrassend goed presteren. De ploeg van trainer Mitchell van der Gaag was in Den Haag met 2-1 te sterk voor ADO, dat vanaf de 26e minuut met tien man speelde na de tweede gele kaart voor Edouard Duplan. Voor de bezoekers, dit seizoen nog ongeslagen in uitduels, kwamen Jinty Caenepeel (0-1) en Hicham Faik (1-2) tot scoren. Sheraldo Becker bracht de Haagse gelijkmaker op zijn naam. Excelsior belandde door de eerste zege in ruim tien jaar op de Haagse club op tien punten. De Rotterdamse ploeg pakte thuis dit seizoen nog geen punt. Scheidsrechter Serdar Gözübüyük had vanaf het begin moeite om het onvriendelijke duel in de hand te houden. Hij deelde in de eerste helft zeven gele kaarten uit waarvan twee voor Duplan. De stand was op het moment van de rode kaart al enige tijd 0-1. Caenepeel rondde een uitstekende aanval van Excelsior trefzeker af. Becker zorgde na ruim een half uur voor 1-1, uit de rebound van een schot dat door doelman Ögmundur Kristinsson werd gekeerd. Na de rust deed ADO met tien man niet onder voor Excelsior. Negen minuten voor tijd schoot Faik zijn ploeg koelbloedig naar de zege, al was daar ook nog wel een geweldige redding in de extra tijd van Kristinsson voor nodig.

24 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Spelers van PSV racistisch bejegend door supporters van VVV-Venlo (Voetbalzone)
Steijn: `Arias naaide Promes de rode kaart aan` (Soccernews.nl)